Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB ve Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değerleri olduğunu ifade ederek, ikisini bir güç haline getirip, başarıya ulaştırmak istediklerini söyledi.

Ciddi bir katılımla olağanüstü genel kurulun yapıldığını ifade eden Gevrek, "Olağanüstü genel kurula çok ciddi bir katılım oldu. MASTÖB’ün bugüne kadar yapılan kongrelerinin en fazla katılımı oldu. Ben bütün Malatyalılara ilgi gösterdikleri ve değerlerine sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gevrek, MASTÖB’ün çok ciddi ve büyük bir kuruluş olduğuna dikkat çekerek, "MASTÖB, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi. 200’ün üzerinde derneği bünyesinde barındırıyor. Bundan sonraki süreçte MASTÖB’ün Malatyalılara daha faydalı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

MASTÖB’ün Yeni Malatyaspor’a da faydasının olacağını dile getiren Gevrek, "MASTÖB başkanlığı, Yeni Malatyaspor’a zarar getirecek olsaydı asla böyle bir göreve talip olmayacaktık. Ama gerek MASTÖB gerekse de Yeni Malatyaspor bir güç olacak. İkisi de Malatya’nın ortak değeridir. Bu ortak değerleri bir güç haline getirip, ikisini de başarıya ulaştırırız" diye konuştu.