Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arapgir İlçe Başkanlığına yeniden Mustafa Köse seçildi.

2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde İlçe Teşkilatlarındaki kongrelerine hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Arapgir İlçesi kongresini yaptı.

MHP MYK Üyesi Adem Özbay, "Ülkemizde ve Malatya’da kfongrelerimiz huzur içinde devam etmektedir.Kongrelerimizden çıkan sonuçlar bizim için iktidara giden yolun müjdecisidir. Bu müjde Sultan Alparsan’a müjdelenenle aynıdır. Bu zafer için yapılan dualar Kurtuluş Savaşı gazileri için yapılan duaların aynısıdır. Hepimizin bu kutlu yürüyüş için yapmış olduğu duaya Şeyh Edebalinin, Hacı Bayramı Velinin duaları eşlik etmektedir" dedi.

MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Karakaya ise, "Milliyetçi Hareket Partisi ülkücü ruhla bayrakla, vatanla, milletle bir araya gelmiştir, kucaklaşmıştır. Önümüzde en kritik seçimi yaşayacağız, Türkiye’nin var olup olmayacağını belirleyecek bir seçimdir, bunun için bayrağını, vatanını, milletini, Allah’ını seven bu ülkücü ruhu desteklemelidir" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. MHP Arapgir İlçe Başkanı Mustafa Köse, yeniden başkanlığa seçildi.

Köse’nin yönetiminde şu isimler yer alıyor:

Bürami Ayhan Erkal, Mevlüt Mayda, Mehmet Küllah, Engin Konbul, Aydın Üstündağ, Orhan Zobi, Mustafa Özmen, Hüseyin Sinan, Ali Gül, Cihan Şeker, Erdoğan Kırık, Hüseyin Sonad, Fikri Konukçu ve Alpay Kopan.

Olağan Genel Kurul, İşadamı Reşat Erdoğan’ın verdiği yemekle sona erdi.

İLÇEDE ZİYARET YAPTILAR

MHP Arapgir İlçe Teşkilatının Olağan Genel Kuruluna katılan MHP MYK Üyesi Adem Özbay, MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Karakaya, Yeşilyurt MHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, iş adamı Reşat Erdoğan ilçede bazı ziyaretlerde bulundular.

MHP Heyeti Arapgir Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek burada Ocak Başkanı İzzet Mutlu ve gençlerle sohbet ettiler.

MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Karakaya, "Bu dönemde ortaya çıkmıştır ki ülkücü ruhun bu ülkeyi yönetmesi ve idare etmesi elzemdir. Sizin gözlerinizde bunu görüyorum inşallah bu devleti bu ruh yönetecektir, dünyayı bu ruh yönetecektir. Hepinize başarılar dilerim " dedi.

MHP heyeti, Hacı Bektaş-ı Veli Dernek Başkanı Sadık Boztepeyi de ziyaret etti.