Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) panel düzenledi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen MHP heyeti, Kongre ve Kültür Merkezi’nde partililerle bir araya geldi.

MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen panelde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ülkenin gündeminden yolsuzluk ve rüşvetin düşmediğini söyledi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ise, istatistik veriler ve yapılan araştırmalardan çıkan sonuçlar üzerine partililere ülkenin içinde bulunduğu durum üzerine konuşma yaptı.

MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya da, "Cumhuriyet döneminin en zor günlerini yaşıyoruz, birliğimizi ve bütünlüğümüz tehdit altındadır. Bayrağımız, vatanımız ve milletimiz birdir, bizde bir olmak zorundayız, bir olalım diri olalım ki güçlü olalım.Sandıktan güçlü çıkmak zorundayız, birlik ve beraberliğimizi koruyarak Malatya’dan milletvekili çıkarmalıyız" diye konuştu.

Kongre ve Kültür Merkezindeki Kemal Sunal Salonunda gerçekleşen Konferansa MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, MHP MYK Üyesi Adem Özbay, MHP MYK Üyesi Veysel Esen, MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya, Elazığ MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir, Gaziantep MHP İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Oğuzeli Belediye Başkanı Said Kılıç, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Karaca, MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Eski İl Başkanı Ömer Ekici ve Arif Yıldız Malatyalı İşadamı Reşat Erdoğan ve çok sayıda partili katıldı.