Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Eğitim Merkezleri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

1 ay boyunca devam eden ve tüm semt konaklarını kapsayan turnuva sonunda her eğitim merkezinden ikişer öğrenci finallere katıldı. Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı’nda üçer set şeklinde gerçekleştirilen finalde; Melekbaba Semt Konağından Enes Çelik birinci, Özalper Semt Konağından Çağrı Çelik ikinci ve Salköprü Semt Konağından İbrahim Topaç üçüncü oldu.

Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan ile Sosyal Tesisler ve Spor Şube Müdürü Hamza Bozkurt’un da katıldığı final müsabakasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Tüm semt konaklarında her ay bir sosyal aktivite gerçekleştirdiklerini anlatan Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, “Çocuklarımız eğitim ve öğretime sıkı bir şekilde hazırlanırken bu tip aktivitelerle de kendilerini ispatlama imkanı oluşuyor. Çocuklarımızın internet kafelere gidip zaman öldürmelerindense semt konaklarımız vasıtasıyla geleceğimizi emanet edeceğimiz bireyler haline getirmeye gayret etmekteyiz” dedi. Yağbasan, Aralık ayında da tüm semt konaklarında “Şiir Yazma Yarışması” düzenleyeceklerini açıkladı.