Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kahramanmaraş Esenlik şubelerini kapsayan Esenlik Kazandırıyor kampanyasının ikinci çekilişi 12 Şubat Şubesi önünde yapıldı.

Otomobil ve diğer hediyelerin verildiği çekiliş programında konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Esenlik bu bölgenin ortaya çıkardığı bir marka. Esenlik’in en önemli prensibi gitmiş olduğu yerin yerel üretimini desteklemesidir. Kahramanmaraş’taki tüketiminin büyük bir kısmını o bölgeden temin ediyoruz. Esenlik o şehrin yerli üretimini bir sektör haline getiriyor. Kaliteyi önemsediğimiz için bölge insanı bizlere sahip çıkmakta. Karı düşünmeyen, kanaatle elde ettiği karı sizlerle paylaşıyoruz. Sizlere en kaliteli ürünleri en uygun fiyata ulaştırma çabasındayız. Elde ettiğimiz karı müşterilerimizle paylaşıyoruz. Çünkü Esenlik müşterisiyle, tedarikçisiyle, çalışanıyla büyük bir aile" şeklinde konuştu.

MÜSİAD Kahramanmaraş eski Şube Başkanı Ali Cilve ise, "Esenlik, şehrimizin bir markası olmuştur. Artık bizimle hemdem oldular. Kahramanmaraş’ımıza kalitesi, ucuzluğu ve güzelliği getirdiler” ifadelerini kullandı.

Yapılan çekilişte otomobil kazanan Sevdan Cantürk de, "Esenlik artık şehrimizin yerel bir markası haline gelmiştir. Marketin önünden geçerken arabayı gördüm bana çıkacağını hissettim. Sadece iki kuponum vardı bana çıktı. Otomobil bana çıkmaz demeyin sizde şansınızı deneyin" dedi.

Çekiliş ile birlikte davetlilere aşure ikramını MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Eşref Şekerli, MÜSİAD Eski Şube Başkanı Ali Cilve, İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Mahmut Poyraz, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ahmet Hamdi Aydın, Kahramanmaraş Toplum Destekli Şube Amiri Adem Kayacı, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt yaptı.

Konuşmalardan sonra davetlilere ve müşterilere muharrem Ayı nedeniyle aşure ikramı yapıldı.

Çekiliş sonucu tam listesine www.esenlik.com.tr adresinden ulaşabilecek.