Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Özgür Özdemir, ”Kanal ve su arızalarına bir günde müdahale etmeye başladık” dedi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ve yardımcısı Enver Geleri, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeniden yapılanmaya gidildiğini hatırlatarak, “Büyükşehirle birlikte MASKİ’nin görev alanı genişledi. Önceden İl Özel İdaresi’nin yaptığı hizmetleri şimdi MASKİ yapacak. İl’in en ücra köşelerine kadar hizmet götürmek ve arızaları gidermek için kısa sürede yapılanmak gerekiyor. Yeniden yapılanma süreci nedeniyle bazı sıkıntılar olabilir. Cenab-ı Allah yardımcınız olsun” diyerek, Kayseri’den gelen Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

İstişare içerisinde geçen ziyarette konuşan MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yapılanmayı kısa sürede tamamlayıp, vatandaşa kısa sürede hizmet götürmek için çaba gösterdiklerini ifade ederek, öncelikle kanalizasyon ve su arızalarına müdahale süresini kısalttıklarını ifade ederek, “Bize iletilen kanalizasyon ve su arızalarına bir günde müdahale ediyoruz” dedi.

Bu yılın kurak gitmesi ve su kaynaklarının azalmasından dolayı göreve gelmelerinden sonra sorunlar yaşadıklarını belirten Özdemir, şehre alternatif içme suyu kaynaklarının sağlanması için de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

MAŞTİ karşısındaki binalarında hizmet verdiklerini söyleyen Özdemir, Alo MASKİ 185’in 24 saat hizmette olduğunu da hatırlattı.

Ziyarette, Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Koordinatörü iken MASKİ Basın Yayın Müdürlüğü’ne atanan Alptekin Saran da bulundu.