Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) Başkanı Yahya Alper Bektaş, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) toplantısının son derece yararlı geçtiğini bildirdi.

Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FIRATSİFED tarafından yapılan açıklamada, “Bölgemizde kurulmuş olan Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonun(FIRATSİFED) üye olduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) “10’uncu Kuruluş Yılı Zirve”si, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın da katılımıyla gerçekleşti. Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) bu sosyal yapının içerisinde dört ili 8 derneği bine yakın iş insanını temsil etmektedir. FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu üyesidir.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 10’uncu Kuruluş Yıldönümü Zirvesi, iş dünyası ve ekonomi yönetimini buluşturdu. TÜRKONFED ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla Sabancı Center’da gerçekleşen zirvenin açılışında konuşan Süleyman Onatça, konuşmasında TÜRKONFED hakkında bilgi verdi. Zirve ‘’10. Yılında TÜRKONFED ve İş Dünyası Örgütleri için Gelecek Perspektifleri” paneliyle son buldu” denildi.

FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) toplantısının son derece yararlı geçtiğini bildirdi.