Spor Toto 2.Lig C grubunda mücadele eden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Yeni Malatyaspor’un sezona iyi başladığını ve ligde ikinci olarak yoluna devam ettiğini belirterek, "Yeni Malatyaspor sezona çok iyi başladı. Bir ara tökezleme olsa da, liderliği ele geçirdi. Şuanda ligde ikinci sırada yer alıyor. İnşallah sezonu lider olarak bitiririz" dedi. Yeni Malatyaspor’un Malatyalıların ortak paydası olduğunu kaydeden Gürkan, "Genci yaşlısı, bayanı erkeği herkes Yeni Malatyaspor’un başarısından onur ve gurur duyuyor. Yeni Malatyaspor, Malatya’mızın ortak paydasıdır. Bu ortak paydasının güçlenmesi noktasında, fedakarlık yapan, zamanlarını ayıran insanlara biz müteşekkiriz. Zamanınızı Yeni Malatyaspor’un başarısı, Malatya’nın birlik ve beraberliğine harcıyorsunuz. Sizlerin bu çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Zaman zaman bizde maçları izlemeye geliyoruz. Yeni Malatyaspor’un, o eski ihtişamlı günlerine ulaşacağına inanıyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, “Malatya ve Yeni Malatyaspor bizim ortak değerimiz. Ortak değerimize hepimizin sahip çıkması lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, orada güç olur. O güçte inşallah sezon sonunda bizi şampiyon yapar. Malatyalılar kenetlenirse, inanıyoruz ki sezon sonunda şampiyon oluruz. İnşallah hep birlikte o şampiyonluğu yaşarız ve Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getiririz" diye konuştu.