AK Parti Genel başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Taşıma suyu ile değirmen dönmez. Herkes Yeni Malatyaspor’a yardımcı olmalıdır” dedi.

Malatya’da ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Öznur Çalık’a basın mensupları, Yeni Malatyaspor’a yardım konusunda Ankara’da yapılan girişimlerin sonucu soruldu. Çalık, “Ankara’da, Yeni Malatyaspor’un yöneticileri beni ziyaret ettiğinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay Kılıç Bakanımız ile görüştürdük. Yeni Malatyaspor’a verilmesi gereken spor loto ve diğer gelirlerden daha fazla pay verilmesi konusunda taleplerimizi ilettik. İnşallah rakamların ulaşması an meseledir. Kısa sürede ulaşacağını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

“Taşıma suyu ile değirmen dönmez. Herkes Yeni Malatyaspor’a yardımcı olmalıdır” diyen Çalık, iş adamlarını yardıma davet etti.

“Bizler üzerimize düşeni, Ankara’da yetkililerle görüştürme konusunda her zaman yardımcı olduk ve yardım olmayı da sürdüreceğiz” şeklinde konuşan Çalık, federasyon kanadında ödemede adaletsizlik olursa devreye girmeye hazır olduklarını kaydetti.