Yeşilyurt Belediyesi gece de çalışıp yol yapımını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yol asfalt işlerini hızlandırmak amacıyla gece vardiyası başlattığı belirtildi.

Yeşilyurt Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin gece çalışma vardiyasının Tecde Mahallesi’nde yaptığı çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Tecde Mahallesi yeni yerleşim alanları itibarı ile Yeşilyurt ilçesinin en geniş alana sahip olan bir mahallesidir. 180 sokaktan oluşan Tecde Mahallesi’nde bir çok sokak yeni açılmaktadır. Yeni açılan bu sokaklarda gündüz asfalt çalışmaları gece ise stabilize yol çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerin gece çalışmaları bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Yeni açılan bir çok sokağımız toprak olduğundan kış gelmeden buraların çakıl dökülerek stabilize yol yapılması vatandaşlarımızın bir an önce çamur ve toprak yoldan kurtulması demektir.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Fen işleri Müdürlüğü ekibine teşekkür eden Muhtar Ali Yiğit, “Mahallemizde yeni açılan sokaklarımızın bir kısmında stabilize çalışması yapılmış ancak asfaltlama çalışması başlamamıştır. Bazı sokaklarımız ise yeni açılmış olup hala toprak ve çamurdur.Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün gece vardiyasını başlatmasıyla bu sıkıntılarımızın da bir an önce giderileceği en büyük temennimizdir” dedi.