Yeşilyurt Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Çavuşoğlu Parkı ve Yeşilyurt Belediyesi önünde yapılan organizasyonla vatandaşlara aşure ikram edildi.

Muharrem ayının önemine vurgu yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Ramazan Yakıcı, “Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay" olduğunu söyledi.

Başkan Vekili Yakıcı, “30 Günde 30 Park” Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz parklarımızdan Çavuşoğlu Mahallemizdeki Çavuşoğlu Parkı’ndayız. Yeşilyurt’umuza yakışır bir şekilde her tarafta olduğu gibi yeşillikler, park alanları ve dinlenme alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri, yaşlılarımızın dinlenebileceği, sohbet edecekleri, birlik ve beraberliği artırmaya vesile olabilecek alanlar oluşturuyoruz” dedi.

Programa Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Ramazan Yakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.