Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, beraberinde dernek üyesi muhtarlarla birlikte, merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, yerel hizmetler ve muhtarlarla istişare konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaptığı konuşmada, “Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ne başarılar diliyorum. Neticede örgütlü olma, toplumda etkinlik açısından önemlidir. Yeşilyurt’taki muhtarlarımızın da dernek olarak sorunlarını, bilgi alışverişlerini yapması önemli bir başarıdır. Bizler yerel yöneticiler olarak, özellikle örgütlü toplumlar olsun, sosyal taraflar olsun, ve muhtarlarımızın bir arada olmaları, onların sorunlarını toplu halde bir mercide yansıtılması hususunda başarılıdır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ise , “Battalgazi Belediye Başkanımızı, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği olarak ziyarete geldik. Kendilerine derneğimiz ile bilgiler vermek ve mahallerimiz hakkındaki sorunlarımızı paylaşmak amacıyla buradayız. Başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz” dedi.