Alaşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ve Ramazan ayının ruhuna uygun olarak tertiplenecek olan eğlence programları başlıyor.

Alaşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayının 2. günü olan 28 Mayıs Pazar Günü 21.00’de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında ilki düzenlenecek olan programda meddah, Hacivat-Karagöz, jonglör, sihirbaz gösterisi ve orta oyunları vatandaşların beğenisine sunulacak. Ramazan’ın önem, anlam ve manevi havasının yanında neşe ve coşkusunu da birlikte yaşatacak olan programların 10 gün süre ile Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Saat 21.00’de vatandaşlarla buluşacağı öğrenildi.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da Ramazan ayının ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirterek, “Ramazan ayının bir diğer vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleridir. Düzenleyecek olduğumuz programlar ile 10 gün boyunca Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında hem vatandaşlarımızla kaynaşmanın mutluluğunu yaşayıp, hem geçmiş Ramazanları yâd edeceğiz” diyerek, tüm vatandaşları düzenlenecek olan programlara davet etti.