MHP Dikili Kadın Kolları ve Dikili Ülkücü İşçiler Derneği birlikte bir aşure hayrı düzenledi, aşurelerin üzerlerindeki üç hilal ise dikkatlerden kaçmadı.

Dikili Merkez Camisi önünde düzenlenen bin kişilik aşure hayrına Dikili MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Sevim Özdamar, Başkan Yardımcısı Esin Tatlı Türkmen, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Kırımşelioğlu, Zehra Erbaş, Fatma Özcan, Nuray Erbaş ve Olcay Tiryakioğlu, Dikili Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Erbaş, Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Arpacı, sanatçı Muhlis Sağsöz ve çok sayıda ülkücü katıldı. Aşure hayrı programı Muhlis Sağsöz’ün okuduğu dualarla başladı.

Sağsöz’ün ilk kepçeyi doldurmasıyla devam eden aşure hayrında en dikkat çekici yanı ise aşurelerin üzerine nar tanelerinden yapılan üç hilal oldu.

MHP Dikili Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esin Tatlı Türkmen, asenalar olarak bir aşure hayrı düzenlediklerini belirterek "Çok sayıda katılan oldu. Aşurelerin üzerine nar taneleriyle üç hilal yaptık. Çok hoş bir görüntü oldu. Allah hayırlarımızı kabul eder inşallah" dedi.