S.S. Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik ve kooperatif ortakları Kooperatifçiler Haftası nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, S.S. Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Dünya Kooperatifçilik Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette konuşan Beşirik, “21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü sebebiyle kooperatif ortaklarımız ve sanatçılarımızla birlikte hafta boyunca nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bu çerçevede başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Kooperatifçilikle ilgili çalışmalarımızı ve sorunlarımızı anlatarak fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Başkanımızın çalışmalarını ve projelerini yakından takip ediyor, takdirle izliyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “21 Aralık Kooperatifçilik Günü kutlu olsun. Kooperatifleşmek, bir araya gelebilmek imkanları ve güçleri birleştirebilmek son derece önemli. Birlikten her zaman için kuvvet doğar. Kooperatifçiliğin daha da güçlenmesi, yaygınlaşması, şehrimizin ve ülkemizin büyümesi ve kalkınması adına büyük bir önem arz ediyor. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak kooperatiflerimizi önemsiyoruz. Meclis üyelerimiz içerisinde kooperatif yöneticilerimiz de var. Değerli Mehmet Kavas ve ekibiyle fikir alışverişinde bulunacağız. Üzerimize düşen noktalarda da her zaman yanlarındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.