Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca ve İsmail Önal ile birlikte AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Meclis Üyeleri Mehmet Kavas ve Asiye Zurnacı da yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kongre sonrası ilçe başkanı olarak seçilen İkinci’ye çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Çelik, “Yunusemre teşkilatımız birinci kongresini gerçekleştirdi. Bu kongrede de delegelerimizin büyük bir güvenoyu ve desteğiyle Zafer Ekinci ilçe teşkilat başkanımız olarak seçilmiştir. Bu önemli ve zor görevde çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Üç buçuk yıl Manisa ilçe başkanlığı görevini yapmış olan, teşkilatlarda emek harcamış olan bir insan olarak başarılı olacağına inanıyorum. Her zaman yanındayız, başarılarının devamını diliyorum. Şehrimize yapılacak hizmetler noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yunusemre bizim kardeş ilçemiz ve belediyemizle de büyük bir uyum içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz. Değerli başkanımız Zafer İkinci’yi ve ekibini de tebrik ediyoruz. Şehrimize yapılacak hizmetlerde inşallah elbirliğiyle çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ise, “Eski merkez ilçe başkanlarımızdan biri belediye başkanımız, diğeri belediye başkan yardımcımız. Bu beni gerçekten çok mutlu ediyor, onurlandırıyor aynı zamanda ileriye dönük de ümitlendiriyor. Partimize emek veren arkadaşların büyük makamlarda bulunması bizler için bir onur vesilesidir. Değerli dostum, siyaset arkadaşım Şehzadeler’de büyük bir başarı göstermiştir. Kendisini seçildiği günden beri takdirle izliyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Her zaman beraber yürüyeceğimizden hiç şüphesi olmasın. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.