Osmanlı Padişahı Sultan Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu olan Şehzade Orhan Osmanoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Manisa’da Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Yunusemre Belediyesinin projelerine hayran kalan Orhan Osmanoğlu, Başkan Çerçi ve ekibini kutladı.

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) davetlisi olarak Manisa’ ya gelen Şehzade Orhan Osmanoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Osmanoğlu’na TÜGVA İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin hayata geçirdiği ve geçirmeye hazırlandığı projeler hakkında bilgi alan Orhan Osmanoğlu, Başkan Çerçi ve ekibini kutlarken; başarılarının devamını diledi. Osmanoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Şehzadeler şehri Manisamızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi vatandaşlarımıza yönelik projeler üretmek için çalışıyorsunuz. Projeler gerçekten çok güzel” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çerçi ise Orhan Osmanoğlu’na yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti, tablo ve Yunus Emre’nin hayatını anlatan kitap hediye etti.