Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak ilçede çalışan personel ile şantiyede kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) Salihli İlçe Şefliği şantiyesinde işçilerle kahvaltıda buluşan Başkan Zeki Kayda, "Büyükşehir ve Salihli Belediyesinin işbirliğinde ilçemize büyük hizmetler kazandırıyoruz. Yaptığımız planlama sonucunda şehir merkezi ile 102 mahallemize bütün belediye hizmetlerini götürüyoruz. Özellikle kırsal mahallelerde içme suyu ve alt yapı çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları çözüyoruz. Bu anlamda, tüm mesai arkadaşlarıma ve sizlere teşekkür ediyorum. Büyükşehir ve Salihli Belediyesi çalışanları olarak biz büyük bir aileyiz." dedi.

MASKİ Salihli İlçe Şefliği şantiyesinde düzenlenen kahvaltıya başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, MASKİ İçme Suyu 2. Bölge Şube Müdürü Nilhan Kılıç, Büyükşehir Salihli 3. Bölge İtfaiye Amiri Ercan Özçelik ile MASKİ Salihli İlçe Şefliğinde çalışan personel katıldı.