Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin Çavlu Mahallesinde yaptığı asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahalle ziyaretlerine Çavlu Mahallesi ile devam etti. Çavlu Mahallesinde ana ve ara yollarında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kayda, asfat çalışması yapan ekibe teşekkür etti. İncelemelerin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kayda, Salihli’nin 103 mahallesiyle birlikte büyüdüğüne dikkat çekerek, belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen bütün mahallelerde çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

Çavlu İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Kayda, beden eğitimi dersinde olan öğrencilerle sohbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi. Öğrenciler, Kayda’dan Belediyespor Bayan Voleybol takımını okullarına getirmesini istediler. Kayda, voleybol takımının en kısa sürede okulu ziyaret edeceğini söyledi. Kayda’nın Çavlu Mahallesi ziyaretine, başkan yardımcıları İrfan Akarsu ve Mahmut Süreyya Karaoğlu da eşlik etti.