Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Halitpaşa mahallesinde katıldığı bir düğün töreninde gelin ile damadın nikahını kıydı ve mahalleye yeni bir düğün salonu sözü verdi.

Başkan Yaralı, Gökay Gülten ile Öznur Yörükarslan çiftinin Halitpaşa mahallesinde düzenlenen düğün törenine katıldı. Genç çiftin nikahını kıyan Yaralı, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Gökay ve Öznur’a bir ömür mutluluk dileyen Yaralı, burada yaptığı konuşmada Halitpaşalılara yeni bir düğün salonu müjdesi verdi.

Yaralı, şöyle konuştu:

“Halitpaşa mahallemize yeni bir düğün salonu yapacağız. İnşallah yeni düğün salonumuz 2015 yılı sonunda tamamlanmış olacak. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, “İnsan merkezli ve hizmet odaklı” projelerle ilçemizin dört bir yanını donatıyoruz. 8’i ilçe merkezinde 42’si merkez sınırları dışında olmak üzere 50 mahallemiz var. Bu 50 mahallenin hepsi bizim için eşittir. Hepsi de aynı hizmeti alçaktır.”

Düğün töreninin ardından kahvehaneleri ziyaret eden Yaralı, vatandaşlarla sohbet etti. Yaralı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve Belediye Meclisi üyeleri de eşlik etti.