Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt’u ziyaret etti. Başhekim Kurt, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bu üniversitenin temelinde Çerçi’nin de büyük emeği var.” dedi.

Ziyarette Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediyesi Özel Kalem Müdürü Semih Çoşkun da eşlik etti. Ziyarette ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Çerçi, CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’ne Prof. Dr. Emin Kurt’un Başhekim olarak atandığını belirterek, “Biz de kendilerine hayırlı olsun ziyaretine geldik. İnşallah güzel hizmetler yapacak. Yoğun bir hasta potansiyeli olan hastanenin emin ellerde olduğunu bilerek daha güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kendilerine hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

“EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt da ziyaretten dolayı memnuniyetini vurgulayarak, “Sayın başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim başkanımız ile tanışıklığımız 26 yılı buldu. Bu üniversiteye ilk başladığımızda beraber başladık. Bu üniversitenin temelinde Çerçi’nin de, değişik arkadaşlarımızın da emeği var. Bunları hiçbir zaman unutmuyoruz. Bir insan eğer bildiği doğru yoldan şaşmaz ise nerelere gelebileceğini Allah gösteriyor.” dedi.

Kurt, Manisa’ya iyi bir hizmet için çalışacaklarını belirterek, “Sayın Dr. Mehmet Çerçi iki dönem milletvekilliği yaptı ve şuanda belediye başkanı. Kendisiyle her zaman için iyi diyaloglarımız var. Bu naif ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber hem üniversite, hem de Manisa olarak insanlarımıza iyi bir hizmet sunmak için el birliği ile çalışacağız.” şeklinde konuştu.