MANİSA (İHA) – CHP Akhisar İlçe Teşkilatı, birlik ve dayanışma gecesinde buluştu. Gecenin onur konuğu CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay oldu.

Geceye ayrıca CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Sakin Öz ve Özgür Özel, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclis Üyesi Yakup Akkaya katıldı. CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli, Haziran ayı genel seçimlerine hazırlık olduklarını vurguladıklarını kaydederek aday adayı tüm arkadaşlarına başarıla dilediğini ifade etti.

Sokağa inerek genel seçimlere hazırlanacaklarını ifade eden Ören, “Bu iktidarı yok etmek için birlik ve beraberlik içinde 2015 seçiminde bütün sorunlarımız ne olursa olsun köylüden kasabasına kadar uzanarak elini sıkarak CHP’yi sokağa indirerek iktidara taşıyacağız” dedi.

CHP Manisa İl Başkanı Hasan Cahit Kaplan ise, “Bu karanlık ve hırsızlık düzenine karşı elimizdeki meşalelerle CHP’nin mensupları olarak Mustafa Kemal’in İki eserini cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisini yaşatacağız. Hepimiz önümüzdeki süreçte CHP’yi iktidara taşımaya çalışacağız. Seçimler öncesi seçim bildirgesinde görüleceği gibi CHP’yi iktidara taşıyacak hedefleri göreceksiniz” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, “Birlik içinde olmalıyız, kardeşçe ve dostça birlikte olmamız gerektiğini ve siyaseti bu şekilde yapmamız gerekiyor. Bizler birbirimizi severek çoğalabiliriz. Birçok aday adayı arkadaşımız olacak, bir yumruk içerisinde bu yola çıkmamız gerekiyor. aday adaylarımıza bu zorlu yoldaki yürüyüşlerinde onlara başarılar diliyorum. Bizler artık iktidarın son günlerinde olduğunu biliyoruz” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Her görevin ve her emeğin eninde sonunda bir hesap günü vardır. Bundan dolayı bizler milletvekili olarak değerleri üyelerimize hesap vereceğiz. Manisa’da bütün üyelerimizin katılımı ile yine ön seçim ile karşınıza çıkacağız. Bu seçimin sonunda birinci sıraya da yetmişinci sıraya da gelebiliriz. Her birimiz her aday adayı olan arkadaş nerede olursa olsun bu partiyi iktidar etmek için sonunda kadar mücadele edecektir, buna sonuna kadar inanıyorum” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, “Manisa bizim için kardeş bir ildir. Bu iktidarın bu zihniyetin fıtratında gericilik, faşizm, kadın düşmanlığı, gençlere ertelenmiş bir hayat, medyayı baskı altına almak var, kısacası sevgi yok, barış, birleşme yok, ötekileştirme vardır. İşe bu nedenle kaçak saraydaki oda sayısı sorulduğunda bin 150 küsur deniyor. Daha oda sayısını dahi bilmiyorlar. Bizlere çok önemli bir sorumluluk düşüyor. Bunlara hesabını sormak bizlerin boynunun borcudur” dedi.

İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da, “Bu salonlar benim sosyal aşkımdır. Arada ne kadar hasret olursa olsun bir gün kavuşacağımıza inanıyordum. Sizleri her zaman göğe baktırdım hiçbir zaman yere baktırmadım. Bundan sonra gözyaşlarımız sevinç gözyaşlarımız olacaktır. Herkesten dualarını sürdürmesini isteyeceğim, daha çok işimiz var. Cumhuriyet’in 100. yılında iktidarda Cumhuriyet’in temeli olan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Osmanlı döneminde lale devri vardı, şimdi sülale devri var. İktidar Osmanlı tarihinin çöküş dönemindedir. 2015 seçimlerinde zafere inanırsak, iktidar bizim olacaktır” dedi.