CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Güngör Serdar Bozyaka ve yönetimi, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yardımcı’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa genelinde ilçeleri gezen ve Kula’yı da ziyaret ederek çalışmalar ve gençlik örgütlenmesi hakkında bilgi alan CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Güngör Serdar Bozyaka, Atatürk’ün vefatının 76. yıl dönümü ile de bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Bozyaka açıklamasında, ”Ulusal mücadelemizin başkahramanı, halkımızın bağımsızlık savaşçısı, cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü 133. yaşında saygıyla, rahmetle ve aşkla anıyoruz. Yüzyıllarca esaret altında yaşamış, kula kulluk etmek zorunda bırakılmış bir halkı özündeki bağımsız ruhuna kavuşturan ve bu esaretten bir millet doğmasını sağlayan büyük bir liderin çocukları olmaktan dolayı gururluyuz. Çünkü bugün bile o liderin devrimleri ve Türkiye Cumhuriyeti modeli mazlum milletlere örnek olmakta, cesaret vermektedir. Biz bugün ülkenin içinde bulunduğu vahim tabloyu, karanlık günleri, hukuksuzluğu, yolsuzluğu değil; yarınlara umut vaat eden Atatürk ideolojisini anlatmak istiyoruz” dedi.

KARANFİL BIRAKACAKLAR

CHP Kula İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yardımcı da, ”Kula’da yeni bir örgütlenme içindeyiz. Liselerde temsilciler belirliyoruz. Gençlik kollarımızın daha aktif olması adına çalışmalar belirledik. Bunları hayata geçireceğiz. Önümüzde bir 10 Kasım çalışması var. 10 Kasım’da meydanda bulunan Atatürk anıtına parti üyelerimiz ve gençlik kollarımızla karanfil bırakacağız. Kula’da Atatürk gençliğinin sesini daha yüksek duyuracağız” diye konuştu. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Güngör Serdar Bozyaka ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.