Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa milletvekili aday adayı olan Abdullah Saka, CHP Kula İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Kula 100. Yıl İşhanı’nda bulunan parti binasında gerçekleştirilen ziyarette CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Kula İlçe Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar, CHP Kula İlçe Yönetimi ve delegeler hazır bulundu. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga yaptığı açıklamada, “Partimizin Manisa Milletvekili olmak isteyen bütün aday adaylarına kolaylıklar diliyorum. Bu bir sorumluluk alma, bir temsiliyet yarışıdır. Eminim tüm aday adaylarımız partimize yakışır şekilde, partimizi ileriye taşıyacak bir yapıdalar. Bizde sıralama sonunda partimizin milletvekili adayları ile ilçemizin her köşesini gezerek, onlara oy isteyecek, CHP Kula İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” diye konuştu.

CHP’den Manisa milletvekili aday adayı olan Abdullah Saka ise, “Kimin hangi sırada aday olacağını partimizin delegeleri belirleyecek. Bunun için delegelerimizi tek tek dolaşarak kendimi tanıtmaya çalışıyorum. Manisa’da bu sene ön seçim yapılması isteğimizi genel merkeze ilettik. Bütün ilçe başkanları da aynı düşüncede. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da 41 ilde ön seçim yapılacağına dair beyanatı var. 2002 yılında da aday olmuştum. Soma Sarıcalar köyü 1962 doğumluyum. İki üniversite bitirdim. Mali müşavirlik yapıyorum. 11 yıl Soma’da ilçe başkanlığı görevini zevkle yürüttüm. Manisa’nın 800 köyünden 550’sini ve tüm ilçelerini gezdim. Üyelerimiz ve delegelerimize kendimi tanıttım. Cumhuriyet Halk Partisi’ne uzun yıllar emek verdim. Parti tabanının oyu ile seçilmek istiyorum. Çünkü bu partinin asıl emek verenleri ancak partinin tabanındaki kişiler iyi tanır. Merkez yoklaması değil ön seçim olursa tabanın istekleri uygulanmış olur. İktidara geldiğimizde yolsuzlukların damarını keserek ülkemizin geleceğini kurmaya çalışacağız” dedi.

CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, ziyaretinden dolayı CHP Manisa milletvekili aday adayı Abdullah Saka’ya teşekkür ederek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.