Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Demirci ilçesinde mezarlık ve şehitlik alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil çakır, şube müdürleriyle birlikte Demirci ilçesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan ile bir araya gelen Daire Başkanı Çakır ve beraberindekiler, ilçe mezarlığı başta olmak üzere mahalle mezarlıkları ve şehitlik hakkında Aysan’dan bilgi aldı. Ziyaretin ardından sahada incelemelerde bulunan Çakır ve Aysan, Demirci İlçe Mezarlığı’nın çevre duvarlarının yapımı, yeni gasilhane yapımı için yer tespiti ve şehitliğin düzenlenmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelindeki tüm mezarlıklarda hassasiyetle çalışma yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, “Bu çalışmalarımız kapsamında Demirci ilçemizi ziyaret ederek, sorunları bizzat yerinde tespit ediyoruz. İlçe mezarlığının çevre duvarlarının yapımı ile ilgili çalışmaları kısa sürede başlatacağız. Ayrıca yeni bir gasilhane ihtiyacı olduğunu tespit etmiştik. Bununla ilgili yer tespitinde bulunduk. Şehitlikte de şehitlerimizin aziz hatırasına uygun düzenleme çalışması yapacağız. İl genelindeki tüm mezarlıklarımızı en güzel şekilde düzenlemenin çabası içindeyiz” diye konuştu.