Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan ve beraberindekiler, Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz’ ı makamında ziyaret etti.

Düzenlenen ziyarete Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan’ın yanı sıra, Manisa İl Başkanı Mehmet Işık, Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Paralı, Ezgi Kartal, Harun Yılmaz, Mehmet Savran, Ufuk Çetin ve Mahmut Şahan da katıldı.

Manisa Kamu Hastaneler Birliği binasında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Murat Türkyılmaz, Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Sendikalarının, Manisa’daki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını söyleyen Demokratik Sağlık Sen Genel Başkanı Togan Demircan, "Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz Bey’i makamında ziyaret ettik. Kendileriyle çeşitli konularda fikir alışverişlerinde bulunduk. Faydalı bir görüşme oldu. Gösterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederim” dedi.