Turgutluspor’un sevilen siması Down Sendromlu Ümit Akkuş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, kendisine gösterdiği ilgi ve sevgiden dolayı çiçek takdim etti. Akkuş, makamdaki pasta sürpriziyle de Başkan Şirin’i mutlu etti.

21 Mart Dünya Down Sendromlular Gününde down sendromlu çocuk ve gençlerle birlikte keyifli bir zaman geçiren Başkan Şirin, Turgutlu’nun ve Turgutluspor’un sevilen siması Ümit Akkuş’un iade-i ziyaretiyle mutlu oldu. Akkuş, pasta ikramı ve çiçek takdimiyle Başkan Şirin’in makamını ziyaret ederek, yoğun programına rağmen kendisiyle sohbet etme imkanı buldu. Ümit Akkuş’un ziyaretinden dolayı mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Öncelikle gün içerisindeki yoğun programımızı böylesi keyifli bir ziyaretle çok daha anlamlı kılan, benim candan çok sevdiğim kardeşim Ümit’e düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 21 Mart Down Sendromlulur Gününde Ümit gibi pek çok Down sendromlu çocuğumuz, gencimiz ile birlikte çay içmiş, sohbet etmiştik. Ümit de buna istinaden sürpriz ziyaretiyle, pasta ikramı ve çiçek nezaketiyle bir kez daha gönlümüzü fethetti. Ümit bizim evladımız. Turgutluspor’un göz bebeği. Bizler Ümit’i çok seviyoruz. Onun gibi tüm akranlarına kapımız her zaman açık. Çünkü sevgi kromozom saymaz. Onlarda bizden biri; ama +1 farkla. Bu farkın hiç bir önemi yok. Yeter ki bu çocuklarımıza imkan verelim. Onlarla bir olalım, birlik olalım. Duyguların en yücesini bizlere yaşattığı için Allah kendisinden razı olsun. Çünkü günümüzü de geleceğimizi aydınlık kılacak tek şey mutluluktur” dedi.

“Başkanımı da Turgutluspor’u da çok seviyorum”

Turgutluspor’un en büyük taraftarlarından biri olan ve hiçbir karşılamayı kaçırmayarak Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Kulüp Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer ve yönetimle birlikte omuz omuza olan Ümit Akkuş da kendisini ağırladığı için Başkan Şirin’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Turgay Başkanım bir tanedir. Onu çok seviyorum. Turgutluspor bir yana başkanım bir yanadır”