Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Evde Bakım Hizmetinde görevli personele yönelik Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından evde bakım eğitimi düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetinde görevli personeline yönelik Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Encümen Salonu’nda evde bakım eğitimi düzenlendi. Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Turan Gündüz tarafından verilen eğitimde evde bakım ve yaşlı iletişimi konularında önemli bilgiler verildi. Düzenlenen eğitime Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş katıldı.

Eğitimin açış konuşmasını Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç yaptı. Genç, Büyükşehir Belediyesi olarak toplumun tüm kesimlerine yaygın hizmetler gerçekleştirmekte olduklarını belirterek, “Bunun en son örneği yakın bir zamanda yaşlılara yönelik evde bakım hizmetleridir. Bu hizmetlerin en iyi kalitede verilebilmesi için ilgili personelimizin iyi eğitilmesine önem veriyoruz. Personelimize iyi eğitim vermek adına işin uzmanından bu eğitimlerin verilmesi için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle Celal Bayar Üniversitesi’nin konu ile ilgili en iyi akademisyenlerinden yararlanmaktayız” dedi.