Saruhanlı Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Bekir Çetin, evlilik yolunda ilk adımı atarak Hacer Coşkun ile nişanlandı.

Manisa’nın Yunusemre İlçesine bağlı İlyasçılar mahallesinde yapılan nişan törenine Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, genç çiftin yakınları ile Saruhanlı, Salihli, Köprübaşı ilçeleri ve Manisa’dan çok sayıda kişi katıldı.

Yörenin geleneklerine uygun olarak yapılan nişanda erkek evi kız evine 30 tepsi hediye ile gitti. Burada yapılan karşılama töreninin ardından orkestra eşliğinde dans edildi ve oyunlar oynandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yüzük takma törenine geçildi. Çetin ile Coşkun’un nişan yüzüklerini Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın taktı.

Genç çifte mutluluklar dileyen Aydın burada yaptığı konuşmada, “Bekir ile Hacer kardeşimiz evliliğe giden yolda önemli bir adım atarak nişanlandı. İkisi de birbirine çok yakıştı. Uyumlu bir çift olacaklarına inanıyorum. Bekir kardeşimiz yıllardır tanıdığımız, başarılı ve çalışkan bir gazetecidir. Nişanlılık dönemlerinde kendilerine mutluluklar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda düğünlerini de görürüz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin.”

Nişan töreni takı merasimi ile sona erdi. Çiftin aileleri davetlerini kırmayıp nişana katılan misafirlere teşekkür etti.