İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette İzmir Bölge Müdürü Aydın’a, Bölge Haberler Editörü Kazım Erkmen, Manisa muhabirleri Önder Aydın ve Sadık Cangel de eşlik etti. Zonguldak’tan, İzmir’e yeni atanan Bölge Müdürü Aydın, Vali Erdoğan Bektaş’a, İHA’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İHA’nın 1993 yılında kurulmuş ilk özel haber ajansı olduğunu ve ulusal medyanın yanı sıra yerel basın kuruluşlarına da haber servisi yaptığını anlatan Aydın, Türkiye genelinde bin 700, İzmir bölgesinde ise 100’e yakın bölgesel ve yerel medya kuruluşunun haber tedarikçisi olduklarını kaydetti. Aydın ayrıca, resmi ve özel bir çok kurum ve kuruluşa ise, faaliyetlerinin medyaya ulaştırılması noktasında hizmet verdiklerini aktardı. İHA’nın, kurulduğu günden itibaren hızla büyüdüğüne işaret eden Aydın, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da dünya medyasının en önemli haber tedarikçilerinden biri olduklarını sözlerine ekledi.

MANİSA POTANSİYELİ OLAN BİR ŞEHİR

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erdoğan Bektaş da, İHA’nın çalışmalarını takip ettiğini belirterek, Özcan Aydın’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Bektaş, Manisa’nın tarım ve sanayisiyle birlikte turizmiyle yüksek potansiyele sahip bir il olduğunu kaydederek, geleceğe dönük ciddi projelerin planlandığını söyledi. Vali Bektaş, zaman içerisinde bunlar netleştiğinde elbette ki medyanın da desteğiyle Manisa’nın marka değerine katkı sağlanmış olacağını ifade etti.