Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi hazırladıkları projeleri Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sundu.

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Özbek ve üyeleri, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’ü ziyaret etti. Ziyarette Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Özbek ve üyeler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’e eğitim alanında ürettikleri projeleri sundular. İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ise gençlerin eğitim alanındaki duyarlılığının sevindirici bir davranış olduğunu ve güzel ve anlamlı projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Özbek, “Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında geçlik meclisi olarak gönüllü hizmet ediyoruz. Kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen projeler ürettik. İlk ziyaretimizi Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül’e gerçekleştirdik. Eğitim alanında ürettiğimiz projeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, “Gençlerin eğitim alanındaki duyarlılığı sevindirici bir davranış. Bizler her zaman eğitim alanındaki projelere destek vererek birlikte hayata geçireceğiz. Gençlerimiz güzel ve anlamlı projeler üretip bize sundular. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.