Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kula İlçe Teşkilatı 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede, MHP Kula İlçe Başkanlığı’na yeniden İbrahim Kilimci seçildi.

Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen MHP Kula İlçe Teşkilatı 10. Olağan Genel Kurulu’na MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay ve Sümer Oral, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı. Genel kurulda İbrahim Kilimci ile Yakup Yılmaz’ın hazırladığı iki liste yarıştı. 385 delegenin olduğu kongrede toplam 344 delege oy kullandı. Kullanılan oyların altısı geçersiz olarak sayıldı. Seçimi 215 oy alan İbrahim Kilimci’nin listesi kazandı. Yakup Yılmaz’ın listesi ise 123 oyda kaldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, "Biz bu dava için yola çıktık. Davanın temsilcileri olarak bire bir bu davayı toplumsal alanda anlatmak ve yaşamak zorundayız. MHP bayrağını en yükseklere taşımak için çalışmalıyız. Önümüzdeki 2015 seçimlerinde de partimizin oylarını artırmalıyız. Bugün burada seçimin galibi ve mağlubu olmayacak, kazanan partimiz olacaktır. Tüm arkadaşlarım, ülküdaşlarım bu partinin birer yöneticisidir. Kula’nın surlarına diktiğimiz MHP sancağını, Başbakanlık binasına da inşallah dikeceğiz. Kongremiz partimize hayırlı olsun" dedi.