Sarıgöl Esnaf ve Sanatkar Odası, İŞ-KUR ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenlediği KOSGEB kursunu tamamlayan 25 girişimciye törenle belgeleri verildi.

Sarıgöl Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç,İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Hasan Geriter,Sarıgöl Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Emrah Eroğlu ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Hasan Geriter katılımcıları tebrik ederek, "Kendinizi buralarda aldığınız eğitimlerle sınırlandırmayın. Hayatı bir okul gibi görerek ve sürekli öğrenme çabası içinde olarak ileride kuracağınız işlerinizde başarılı olmanızı temenni ediyorum” dedi.

Sarıgöl Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Emrah Eroğlu ise şunları söyledi: "Sarıgöl’de ilk kez İŞ-KUR’un katkılarıyla açtığımız kursa 25 kişi katıldı. Toplamda 70 saat ders aldılar. Belgelerini alan arkadaşlarım, hazırlayacakları projeleriyle müracaat ederek gerekli kredileri alacaklar. Bundan böyle bu tür kurslarımız hep olacak.’’