Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde köy muhtarlarının talepleri doğrultusunda köylerde bulunan traktörlerin muayenelerine başlandı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile TUV-TÜRK’e ait gezici traktör muayene istasyonu, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde üç günde 250 traktörün muayenesini yaptı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sığırtmaçlı Mahallesi Muhtarı Yüksel Saltık, ’’Köylere kadar gelerek çiftçilerimizin traktörlerini fenni muayenesinin yapılması çok güzel bir olay. Böyle olunca diğer muayene olacak araçlara da rahatlık sağladı. Muhtarlar talep ettiklerinde gezici traktör muayene mobil istasyonu köylere kadar geliyor. Köylere gelecek mobil muayene istasyonu için en az 65 traktörün olması gerekiyor. Köyümüze bu hizmetin gelmesini sağlayan AK Parti Sarıgöl Belediyesi Meclis Üyesi Güngör Şahin’e teşekkür ederim’’ dedi.

Traktör muayenesi için mobil aracın köylere kadar hizmet getirmesi çiftçiler arasında da memnunlukla karşılandı. Çiftçiler, ’’Traktör muayenesi için Alaşehir’e gitmek gerekiyordu. Bu bize bir güne mal oluyordu. Hizmet ayağımıza geldi. Çok memnun olduk’’ dediler.