Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi ve Elginkan Eğitim Vakfı işbirliği ile düzenlenen Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem tarafından 4 gün boyunca devam eden "Liderlik ve Motivasyon" eğitimi tamamlandı.

Eylül ayında 500 öğretmen ve idarecinin katıldığı ve sertifika almaya hak kazandığı eğitimlerin Kasım ayı programı da tamamlandı. Geçtiğimiz hafta başlayan bu ayki eğitimlerde de farklı okullardaki 800 öğretmen ve idareci ‘Liderlik ve Motivasyon’ eğitimini alarak sertifika almaya hak kazandı.

Sertifika töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hilmi Polat, "Her ay bu sayıda öğretmen ve idareciyi eğitim planlamasına alarak, dönem sonuna kadar Manisa ili çapında tüm öğretmenler ve idareciler bu eğitimden geçirilecektir" dedi.

Seminere katılan herkesin aşırı memnuniyet ve farkındalıkla ayrıldığı eğitimleri dönem sonuna kadar tüm Milli Eğitim camiasına sunacaklarını belirten Hilmi Polat, Ümmühan Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Necati Abalı ve uzman eğitmen Siyaset Bilimci Ozan Erdem’e teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.