Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi, Manisa Akademik Odalar Birliği ile sağlıkta anlaşmaya gitti. Aralarında imzaladıkları protokol gereği sosyal güvenlik şemsiyesi kapsamında bakılacak olan üyelere yüzde 20 indirim uygulanacak.

Bünyesinde Baro, Diş Hekimleri Odası, Eczacılar Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisi Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası, Şehir Plancıları Odası, Tabipler Odası, Veteriner Hekimler Odası, Ziraat Mühendisleri Odası gibi önemli odaları bulunduran Manisa Akademik Odalar Birliği (MAOB), Özel Sekiz Eylül Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Protokol töreninde MAOB adına konuşan Dönem Sözcüsü Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı İbrahim Demran, “MAOB’a bağlı oda üyelerinin oda kimlik kartı ya da odalarından alacakları üye belgeleriyle Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nin bu protokol gereği sağladığı olanaklardan yararlanacaktır” dedi. Derman, ayrıca gösterdikleri hassasiyetten dolayı hastane yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Manisa’da birçok kurum ile yapılmış anlaşmaların yenilendiğini ve yeni anlaşmaların da bünyelerine katıldığını söyleyen Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Hemmati ise, şöyle konuştu: “Manisa Akademik Odalar Birliği ile hastanemiz arasında yapılan bu protokol ile amacımız; MAOB üyelerinin hastanemizin sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlamaktır. Sosyal güvenlik şemsiyesi kapsamında bakılacak olan üyelere yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Akademik eğitim almış, edindiği bilimsel birikimler ışığında çalışan meslek sahibi kesimleri temsil eden meslek odalarının paylaştığı ortak değerleri geliştirmek, dayanışma ve güç birliği ile daha kapsamlı çalışmalar yaparak ilimize faydalı hizmetler üretmek, şehrimizi bir dostluk ve kardeşlik anlayışı ile kaynaşmış bir kent kültürüne ulaştırmak, sağlıklı insan, sağlıklı toplum, sağlıklı kent ve sağlıklı çevre hedefiyle bütünleştirmek ve toplumun sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmak amacı ile yola çıkan MAOB’a hizmet vermekten mutluyuz."