Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Öğrenci Konseyi, Soma Trabzonlular Kültür ve Sanat Derneği ile Mahalle muhtarları Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a ilk ziyareti Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan gerçekleştirdi.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun düzenlemiş olduğu ‘Uluslararası Arenada Türk Sporu’ konulu seminerine konuşmacı olarak katılan Başkan Delihasan, Vali Bektaş’a Manisa’daki görevinde başarılar dileyerek Türkiye Karate Federasyonunun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş da Başkan Delihasan’a çalışmalarında başarılar diledi.

CBÜ ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN VALİ BEKTAŞ’A ZİYARET

CBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Necip Tolga Özbay, Başkan Yardımcısı Emre Çelebi ve Konsey Genel Sekreteri Emrehan Yılmaz Vali Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu

Daha önce üç yıl CBÜ Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Konsey Başkanı Özbay, yönetim kurulunu tüm fakülte ve yüksekokullardan temsilci alarak kurduklarını ve güçlü bir yönetim oluşturduklarını söyledi. Çevrecilik ve Sosyal Dayanışma Kulübü Başkanlığını da yürüttüğünü belirten Özbay, sosyal sorumluluk üzerine etkinlikler yapmak istediklerini ve büyük projeleri olduğunu iletti.

Özbay ve arkadaşlarına başarılar dileyen Vali Bektaş, idareci olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

SOMA TRABZONLULAR KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ YÖNETİMİ VALİ BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Soma Trabzonlular Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bayram Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Bektaş’ın Manisa’da görev yapmasından duydukları mutluluğu ifade eden Başkan Aydın, Karadenizlilerin ülkenin her yerinde olduğunu belirterek dernek çatısı altında Karadeniz kültürünün yaşatıldığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Bektaş da başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

MUHTARLARIN ZİYARETİ

Horozköy 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Pehlivan, Fatih Mahallesi Muhtarı Doğan Akın, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir, Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Hayati Olçum, Spil Mahalle Muhtarı Şakir Kaya, Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, 75. Yıl Mahalle Muhtarı Aziz Çetintaş da Vali Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Vali Bektaş, ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.