MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Enver Çelebi’ye ’hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

’Hayırlı olsun’ dileklerini iletmek için gerçekleştirilen ziyarette Genel Müdür Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay eşlik etti. Ziyarette ayrıca İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğünde görevli müdürlerden Melih Nazmi Çalgan, Ahmet Sarıcaoğlu ve Sevilay Yılmaz da yer aldı. Genel Müdür Coşkun, Çelebi’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, İller Bankası ile işbirliği içerisinde yürüttükleri çalışmaların devam edeceğini ifade etti. İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi de MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve genel müdür yardımcılarına nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, İller Bankası Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Enver Çelebi’ye gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde, “İller Bankası işbirliği ile Manisamızda önemli yatırımlara imza atıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’ya hizmetlerimiz devam edecek. İşbirliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde ilimizi kalkındıracak projelerimiz vatandaşlarımızın uzun yıllar rahat etmesini sağlayacak. Geçtiğimiz dönemlerde hizmete kazandırdığımız projelerimiz önümüzdeki dönemde büyüyerek devam edecek” dedi.