MASKİ Genel Müdürlüğü 11 Kasım Salı Günü Peker Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesi’nde yağmur suyu hattı çalışması yapacağını duyurdu. Yapılacak çalışma nedeniyle caddenin saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında trafiğe kapanacağı ve araç parkına da izin verilmeyeceği belirtildi.

Kent merkezinde yağmur suyu hattı çalışmalarına ağırlık veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Dairesi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, aşırı yağışlarda su birikintilerinin olduğu Avni Gemicioğlu Caddesi’ne yağmur suyu hattı döşüyor. Yapılacak çalışmalar ile ilgili MASKİ’den yazılı bir açıklama yapılırken, 11 Kasım Salı günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında caddenin trafiğe kapatılacağı belirtildi. Manisa Lisesi Kavşağı’ndan, Endüstri Meslek Lisesi’ne kadar olan bölümde yapılacak çalışmalar çerçevesinde, sürücülerden sıkıntı yaşamamaları amacıyla alternatif güzergâhları kullanmaları istendi. Ayrıca bölgede ikamet eden vatandaşlar, 10 Kasım Pazartesi akşamından itibaren araçlarını cadde boyunca park yapmamaları konusunda uyarıldı.

SIKINTININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

Avni Gemicioğlu Caddesi’nde aşırı yağışlarla birlikte su birikintileri olduğunu tespit ettiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Yapılacak yağmur suyu hattı çalışmaları ile bu sıkıntının önüne geçeceğiz. Bu bölgede yaşayan halkımızın kış aylarında herhangi bir sıkıntı yaşamaması için bir gün boyunca yapacağımız çalışmalar, trafikte bazı aksaklıklara neden olabilir. Bu nedenle sürücülerimizin sağduyulu davranmalarını istiyoruz” diye konuştu.