Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ahmet Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Görevine yeni başlayan Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ahmet Kemal Çelebi’ye ziyaretler sürüyor. Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de, Rektör Çelebi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Rektörlük seçimlerinden önce ilk ziyaret ettiği kurumun Memur-Sen olduğunu kaydeden Rektör Çelebi, "O süreçte de Memur-Sen’in desteğini yanımda hissettim. Sivil toplum, modern demokrasilerde birey olmanın farkında olarak örgütlenmemizi gerçekleştirdiğiniz oluşumlardır. Dolaysıyla sendikalarında dahil olduğu sivil toplum örgütlerimiz ülkemize özellikle içeriden veya dışarıdan gelebilecek tehditler konusunda en önemli direnç noktalarını oluşturuyor. Gördüğüm kadarıyla Memur-Sen sosyal sorumluluk anlayışıyla ve milli bir duruş sergileyerek çalışmalarını yürütüyor. Bu bizi ayrıca memnun ediyor. Memur-Sen’in Manisa’daki çalışmalarını takdirle karşılıyorum" dedi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ise, "Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizler Memur-Sen olarak, Eğitim Bir-Sen olarak bugüne kadar hakkı söyleme ve doğrunun yanında durma adına bundan sonra yapacağınız çalışmalarda sizlere destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.