Selendi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda, (SYDV) bir yıl boyunca görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için muhtarlar sandık başına gitti.

İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli’nin Başkanlığında, Belediye Kültür Salonunda toplanan muhtarlar, SYDV mütevelli heyeti’nin muhtar temsilcisi için oylama yaptı. Muhtarlar, Fatih Mahallesi Muhtarı Sezayi Demir, İnnice Mahalle Muhtarı Uğur Bacaksızoğlu arasında tercih yaptı. Oylama sonuçlarında, Sezayi Demir’e 9 oy, diğer aday Uğur Bacaksızoğlu’na ise iki oy aldı.

Büyükşehir yasası ile Köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen mahalleler içi yapılan oylamada ise, Avlaşa Mahalle Muhtarı Nasuh Yaman ve Yeşilköy Mahalle Muhtarı Mithat Altınbaş aday olarak yarıştı. Yapılan kapalı zarf oylama sonucunda Nasuh Yaman 33 oy alırken, diğer aday Mithat Altınbaş altı oy aldı. Sonuca göre, Selendi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın muhtar mütevelli heyetini Avlaşa Mahalle Muhtarı Nasuh Yaman ile Fatih Mahallesi Muhtarı Sezayi Demir temsil edecek.