MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Aslan, Dernek Yönetimi ve mahalle muhtarlarını ağırlayarak, talep ve isteklerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Aslan, Dernek Yönetimi ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek hizmetler hakkında istişarelerde bulundu. Dernek Başkanı Aslan, kendilerine zaman ayırarak isteklerini dinlediği için Genel Müdür Coşkun’a teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 17 ilçeye eşit hizmet ulaştırmak için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, “Mahallelerimize öncelik durumuna göre ihtiyaç duydukları hizmetleri ulaştırıyoruz. Ekiplerimiz, sahaya çıkarak incelemelerde bulunuyor. Ancak bizler de mahalle muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek, onların talep ve isteklerini dinliyoruz. Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanımız Mahir Aslan’a, Dernek Yönetimi ve mahalle muhtarlarımıza ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.