Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürü Nesrin Aras’ı üyelerini değişen yasalar hakkında bilgilendirme toplantısı yapmak üzere derneklerine davet etti.

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri SGK Manisa İl Müdürü Nesrin Aras’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, “MÜSİAD Manisa Şubesi olarak başta valiliğimiz olmak üzere ilimizdeki bütün resmi ve sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi partilerle fikir alışverişini ve istişareyi önemsiyoruz. Bununla beraber SGK’nın bizim derneğimiz açısından önemli bir yeri var. Çünkü bizler işveren teşkilatıyız. Bundan dolayı SGK ile alakalı yasalarda oluşan değişikliklerden işverenlerimizi alakadar eden hususlardan da üyelerimizi bilgilendirmek durumundayız. Üyelerimize bilgi vermemiz gerekiyor. Bu bağlamda hem müdüre hanıma nezaket ziyareti yapıyoruz hem de önümüzdeki günlerde kendileri de uygun görürlerse üyelerimizi bilgilendirme toplantısını kendilerinden rica ediyoruz” dedi.

MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Manisa İl Müdürü Nesrin Aras, “Her zaman söylüyorum sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. Sosyal Güvenlik Kurumu çocuk doğmadan hizmet vermeye başlayan, öldükten sonra bile hizmetini devam ettiren bir kurum. O yüzden vatandaş odaklı çalışıyoruz. Vatandaş dediğimiz zaman toplumun her kesimini kapsayan bir kurumuz. Dolayısıyla başkanın da dediği gibi işveren ayağı olarak MÜSİAD da bizim için çok önemli. Tabiî ki işbirliği içinde çalışmayı çok isteriz. Seve seve onlara destek oluruz. Onların da desteğini isteyeceğiz. Her zaman birbirimize ihtiyacımız var” diyerek MÜSİAD Başkanı Tekin’in bilgilendirme Toplantısını seve seve yerine getireceklerini söyledi.

Başkan Tekin ziyaretin anısına SGK Müdürü Aras’a MÜSİAD’ın ‘Çerçeve’ isimli yayınını takdim etti.