Başak Gıda’nın organize ettiği "Nasreddin Hoca ile Başak Şenliği" kampanyası kapsamında yıllardır il, ilçe, köy, kasaba tüm Türkiye’yi dolaşan Nasreddin Hoca, Manisa’nın Selendi ilçesinde çocuklarla buluştu.

Konya Akşehir’den gelen Nasreddin Hoca, Selendi’de 7’den 70’e herkesin, özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Bir alış veriş merkezi önünde açılan stantta, çocukların sevgi çemberine aldığı Nasreddin Hoca, çorba, puding, kahve, gibi Başak markalı ürünler dışında puzzle, balon, vb. hediyeler dağıttı. Çocuklarla sohbet edip birlikte oyunlar oynayan Nasreddin Hoca, soru sorduğu çocuklardan doğru cevabı bilenlere çeşitli hediyeler verdi.

Başak Gıda A.Ş. Ege Bölge Müdürü Samet Küçükçoban yaptığı açıklamada, "Amacımız; Nasreddin Hoca’yı sevdirmek ve çocuklarımızı Başak Gıda Çocuk Kulübü’ne üye yapmak. Çocuklara eğitici ve eğlenceli yarışmalar hazırlayıp hoş vakit geçirmek." dedi. Ayrıca, her ay Selendili çocuklara ücretsiz Başak Dergisi göndereceklerini kaydeden Küçükçoban, burada çok iyi karşılandıklarını ve gösterilen ilginden memnuniyet duyduklarını söyledi.