Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kazım Karabekir Ortaokulu’nun güvenliği için destek verdi. Velilerin talebi üzerine okul binasının dış cephesine güvenlik kamerası takılırken, çocukları için endişe duyan okul aile birliği üyeleri, okulun güvenliğini sağladığı için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.

Eğitime her anlamda destek veren Şehzadeler Belediyesi, Kazım Karabekir Ortaokulu Aile Birliği üyelerinin güvenlik kamerası talebini geri çevirmedi. Velilerin isteği üzerine okulun dış cephesine 8 adet güvenlik kamerası takıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in talimatlarıyla gerçekleştirilen kamera desteği öğrenci ve velileri mutlu etti.

Kazım Karabekir Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Ayşegül Gündüz, “Okulumuza kamera takılması için belediyemize müracaatta bulunmuştuk. Allah razı olsun kameralarımız en kısa sürede takıldı. Okuldan olmayan öğrenciler kapıları, pencereleri kırıyordu, maytap atıyorlardı. Okulumuza ciddi zararlar verildi. Belediyemiz tarafından takılan kamera sistemi ile inşallah bu tür zararların önüne geçebiliriz. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın ise, “Daha önce okuldaki birçok eksiğimiz vardı. Şuanda başkanımız tarafından çalışmayan kameraların onarılıp yeniden yapılmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Okulumuzda eksikliklerimiz gerçekten çok fazla. Şuanda dış projektörler çalışmıyor. Bunların da biran önce yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çocukları için endişe duyduklarını belirten Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gülseren Yardım da “Çocuklarımız için çok endişeliydik. Şimdi rahat bir nefes aldık. Güvenlik kameraları sayesinde çocuklarımıza ya da okulumuza zarar vermek isteyenleri engelleyebileceğiz. Okulumuzun güvenliği, çocuklarımızın geleceği için destek veren başkanımıza ve yeni gelen okul müdürümüze çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.