Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sonbahar çayı adı altında düzenlediği etkinlikte Manisa ve ilçelerinden gelen polis eşleri bir araya geldi.

Elf Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın eşi Dilek Yurttaş, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nun eşi Gülay Peynircioğlu, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’in eşi Devlet Ceren, Salihli Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’nın eşi Süheyla Taşcı, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın eşi Sevgi Kayda ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ev sahibi Süheyla Taşcı “Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce düzenlediğimiz sonbahar çayında sizlerde birlikte olmaktan mutluyuz. Güzellikler ancak sevgi ve saygının olduğu toplumlarda gelişir ve yücelir. Yardımlaşma ve paylaşım emek verilerek ben değil biz olabilmektir. Bugün burada gönüllülük, özveri ve fedakârlık gerektiren çalışmalarımızla üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile eğitim gören çocuklarımızın yarınlarına bir nebze de olsa katkı sunabilmek bizler mutlu ettiği kadar geleceğe dair inancımızı ve ümidimizi arttırmaktadır” dedi.

Program yerel sanatçıların seslendirdiği eserlerle devam etti.