Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, basının toplumu bilgilendirme adına çok önemli sorumluluklar taşıdığını ifade ederek, ’’Medyamız toplumumuzun gözü kulağıdır’’ dedi

İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, Bölge Haberler Editörü Kazım Erkmen ve Manisa Temsilcisi Önder Aydın, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Kayda, ’’Basınımız toplumumuzu bilgilendirme adına çok önemli sorumluluklar taşıyor ve bunu yerine getirmeye çalışıyor. Gazetecilerin çok zor şartlarda görev yaptıklarını biliyor ve gözlüyoruz. İhlas Haber Ajansı da bu noktada önemli görevler üstleniyor. Çalışmalarınızı izliyor ve takdir ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi.

Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, İHA’nın çalışmalarını anlatan Bölge Müdürü Özcan Aydın ise, ’’Habercilik alanında elde ettiğimiz başarı bizi şımartmıyor, aksine daha da kamçılıyor. Ülkemiz genelinde televizyon, radyo, gazete ve internet portalları olmak üzere 1700 abonemize görüntülü, fotoğraflı ve yazılı haberlerimizle hizmet veriyoruz. Ayrıca başta belediyeler olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına odalara networkümüzü açarak, onların seslerini kamuoyuna yansız ve tarafsızca daha iyi duyurabilmelerine ve üyelerine daha hızlı ve güvenli biçimde ulaşarak, hizmetlerini anlatabilmelerine imkan sağlıyoruz. Bu konuda bize gösterilen teveccühten de memnun ve mutluyuz’’ diye konuştu.