Salihli Belediyesi daha yaşanılabilir bir kent için yaptığı ve yapmayı planladığı projeleri hayata geçirirken bir taraftan da kentin estetik güzelliği için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Şehrin farklı noktalarında peyzaj düzenlemesi yapan Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı Sevgi Yolu’nu çiçeklerle donattı. Çalışmalar kapsamında Sevgi Yolu’na 200 adet ferforjeli sabit saksı yerleştirilerek, 2 bin adet mevsimlik çiçek ile süslendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla yolu adeta çiçek bahçesine çeviren çalışma vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca, Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kentin önemli noktalarında caddeler, parklar, ana arterler, rekreasyon alanları ve parklar gibi şehrin dört bir tarafının her mevsimde değişik çiçeklerle donatıldığını söyleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihlimizin alt yapı ve üst yapısını, yolları, sokakları düzenlerken, vatandaşlarımızın dışarı çıktıklarında ferahlamaları, rahat bir nefes almaları için de görsel zevklerine hitap edecek yeşil alanları çoğaltıyor ve çiçeklerle süslüyoruz. Kentin yaşanabilirliğini daha da arttırmak için çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.