Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapılan ve ilçe gençliğinin prestij eğitim mekanlarından biri olmaya aday olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kapılarını açmaya hazırlanıyor. Modern merkezde incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, gençlerin daha rahat ortamlarda, daha gelişmiş dersliklerde eğitim alacakları modern merkezi hizmete açmak için geri sayımda olduklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’deki önemli yatırımlarından biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Alaşehir Koordinasyon Müdürü Akif Ceylan ile birlikte modern merkezde incelemelerde bulundu. Yalçınkaya, derslikler, kurs bölümleri, seminer salonları, idari kısımlar, aktivite salonları gibi tüm bölümleri tek tek gezerek eksiklikler hakkında bilgi aldı.

Modern merkezde inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve iç donanımla ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Yalçınkaya, “Modern merkezi heyecanla hizmete sunmak için gün sayıyoruz. İç donanım ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmete girecek olan merkezde gençlerin, kadınların faydalanabileceği birçok faaliyet olacak. Şehit Polis Fethi Sekin’in ismini taşıyan Gençlik Merkezin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.