Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 4 Belediye Başkan yardımcısı ve daire müdürleri ile birlikte, Belenyenice, Kağan ve Tilki Süleymaniye mahallerine çıkarma yaptı. Şehzadeler ilçesindeki tüm mahallelerin hizmet yağmurundan en iyi şekilde faydalanacağını ifade eden Başkan Çelik “ Belediyemizin tüm imkânları vatandaşlarımızın emrindedir” dedi.

Köylerden mahalleye dönüşmüş olan yerleşim merkezlerin sorunlarını yakından incelemek üzere geçtiğimiz gün Belenyenice, Kağan ve Tilki Süleymaniye mahallerinde incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mahalle sorunları hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Kalabalık bir heyetle inceleme yapan Başkan Çelik’e Belediye Başkan yardımcıları Ulus Kotluca, İsmail Önal, Ahmet Songüler, Süleyman Çoban ve daire müdürleri eşlik etti.

Belenyenice mahalle muhtarı Bünyamin Mamur’un vermiş olduğu sabah kahvaltısında vatandaşlar ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle misafirperverliğinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi Şehzadeler Belediyesi yeni kurulmuş olan bir belediye hızlı bir çalışmayla belediyemizi hizmet verebilir bir hale getirdik. Tüm bu kuruluş işlemlerimizi yaparken de vatandaşlarımızdan kopmamaya gayret gösterdik. Bu kapsamda bu gün sizleri de ziyaret ediyoruz. Muhtarımızın evindeki kahvaltı programının ardından mahallemizin kadınlarıyla bir araya geldik. Onlarda mahallenin eksiklikleri ile ilgili zaten bir liste yapmışlar bizimle paylaştılar. Belediye olarak inşallah bizde bunları bir bir çözeceğiz” dedi.

“ŞEHZADELERİN HİZMET YAĞMURUNDAN HERKES FAYDALANACAK”

Şehzadeler Belediyesi olarak mahallelerdeki sıkıntıların ivedilikle çözülmesi için hızlı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Tüm mahallelerimiz Şehzadeler Belediyesinin hizmet yağmurundan en iyi şekilde istifade edecektir. Belediyemizin tüm imkânları vatandaşlarımızın emrinde. Biz belediye olarak yasalar çerçevesinde üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Bugün bu sıcak, gönülden ve samimi evsahipliğinize çok teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerin bu ilgili karşısında mahcup olmamak için bütün gücümüz ile çalışacağız. Bugün mahallenizin sorunlarını yerinde incelemek ve çözüm sunmak amacı ile 4 belediye başlan yardımcımız ve ilgili daire müdürlerimiz ile buraya geldik. Biz zaten muhtarlarımız ile sürekli görüşüyoruz. Kendileri de bizlere sorunlar hakkında bilgiler aktarıyor. Bizlerde sizlerden aldığımız bu sorunların hızla giderilmesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kağan Mahallesinde yaşayan 84 yaşındaki Ayşe Kurun’u da evinde ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.